Începând de astăzi, Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni, anunță pe site-ul oficial FC Viitorul.

În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic este unul dintre cei mai apreciați tehniciani români, cucerind din această postură două titluri naționale, cu Dinamo în 2007 și cu Rapid în 2003. Are, de asemenea, în palmares, 1 Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) și Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).

Informația publicată de Prosport a fost confirmată de surse GSP din cadrul clubului dobrogean, iar mai apoi, oficial, și de Gică Popescu, președintele campioanei din 2017:

„Rednic a semnat pe doi ani și jumătate. A semnat, de mâine va începe munca. Este un campion. Este un fost coleg de-ai noștri. Poate să continue proiectul început de noi și să-l ducă la un nivel și mai bun. Ne-am consultat cu toții și este cea mai bună alegere. Credem în el și credem că vor fi rezultate foarte bune împreună. Îl așteptăm cu brațele deschise la primul antrenament și credem că va fi foarte bine. E un antrenor campion și cu mare experiență”, a spus „Baciul” pentru GSP.ro.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Mircea Rednic nu a dorit să comenteze pe seama numirii la Viitorul, însă a confirmat că există o înțelegere cu clubul lui Gică Hagi. Rednic era liber de contract din această toamnă, când s-a despărțit de Poli Iași.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar