Prima întalnire de lucru a CA-ului Clubului Sportiv Municipal Constanta
Prima întalnire de lucru a CA-ului Clubului Sportiv Municipal Constanta
Astăzi a avut loc prima ședință a Consiliului de Administrație al noului Club Sportiv Municipal Constanța. Anunțul a fost făcut de președintele interimar al CSM Constanța, Andrei Talpeș, într-o postare pe pagina sa de socializare.

„Moment istoric pentru sportul constănțean.

Prima ședință a Consiliului de Administrație al noului Club Sportiv Municipal Constanța a avut loc astăzi, 20 iunie, la sediul din Dimitrie Cantemir nr. 2.

Facem primii pași în organizare cu un grup de profesioniști în sport, oameni pasionați și pregătiți, alături de care sper să creăm un fenomen sportiv în oraș și să aducem oamenii din Constanța aproape de sport, atât ca suporteri și susținători ai echipelor CSM-ului dar și ca practicanți ai activităților sportive.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Le mulțumesc domnilor Nazîru Alexandru-Marian, Omocea Cristian, Ochiuleț Mihai, Pruiu Cristian-Mihai și Ilie Floroiu pentru implicare”, a transmis Andrei Talpeș pe pagina sa de Facebook.

Prima intalnire de lucru a CSM Constanta
Prima intalnire de lucru a CSM Constanța

Citește și:

Sportul constănțean RENAȘTE! Detalii despre secțiile sportive și organizarea Clubului Sportiv Municipal Constanța. Viceprimarul Ionuț Rusu: „Sportul pentru toți va fi GRATUIT”

Prima întâlnire de lucru a Clubului Sportiv Municipal: „Ne dorim ca Municipiul Constanța să devină un centru al sportului, să creăm cel mai bun climat și pentru performanță”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.