Robert Glință
Robert Glință
Robert Glință se retrage din activitatea competițională. Robert Glință, unul dintre cei mai valoroși înotători români, a anunțat că a venit momentul retragerii.

Medaliat cu aur la Europenele de la Budapesta (100 de metri spate), cu două participări la Jocurile Olimpice în pamares, Robert Glință a decis să pună stop carierei sportive la 25 de ani.

8 medalii la Campionatele Europene figurează în palmaresul lui Glință: una de aur, 3 de argint și 4 de bronz. Robert Glință are un bronz și la Mondiale.

„A sosit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv. Prin suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut să devin o ființă umană mai evoluată, așa cum sunt astăzi. Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dedicare, ambiție prin muncă grea pentru a atinge un obiectiv și a depăși adversitățile și obstacolele, a crescut rădăcini adânci în mine care vor rămâne pentru totdeauna cu mine.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără oamenii cu care am lucrat de-a lungul timpului. Fiecare dintre ei a jucat un rol imens și a lăsat o amprentă importantă în cariera și în viața mea. Pentru ei, nu pot să-mi exprim recunoștința îndeajuns.

Toate amintirile frumoase și prietenii dragi pe care acest drum mi i-a adus, conexiunile sufletești care depășesc viața de înotător, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee de-a lungul drumului.

Tuturor prietenilor și fanilor vreau să le mulțumesc pentru că mi-au arătat mereu sprijinul lor și pentru că au crezut în mine indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să mă ocup și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, pentru că, până la urmă, sunt doar o altă ființă umană. A sosit momentul să fac un pas înapoi din înotul competitiv”, a scris Robert Glință pe Facebook.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.