Simona Halep
Simona Halep
Noi detalii ies la iveală în cazul scandalului în care este implicată Simona Halep. Românca nu ar fi ingerat nimic fără știrea și voia celui mai în vogă nutriționist din sportul mondial. Este vorba despre Glenn Kearney. Acesta este expert în alimentație și dietetică. A fost angajat de româncă de când aceasta era antrenată de Darren Cahill.

Kearney a fost numit manager de cercetare al High Performance Sport New Zealand exact după ce Halep a fost acuzată că s-a dopat cu Roxadustat la US Open. “90 la sută din succesul unui tenisman începe și se termină cu o farfurie cu mâncare”, este motto-ul lui Kearney, nutriționistul personal al lui Andy Murray, conform prosport.ro

În trecut, Kearney a fost şi nutriționistul naționalei de rugby a Noii Zeelande. Recomandat Simonei de către Darren Cahill, încă de la debutul colaborării româncei cu antrenorul australian, Kearney a fost preocupat să maximizeze glicogenul muscular cu până la 16 ore înaintea unui meci jucat de Halep, mai spune sursa citată.

„N-am avut nimic altceva în cap decât că trebuie să joc și să-mi iau șansa. Am fost ca soldații în armată, punct ochit, punct lovit, nu mi-a fost teamă de nimic. Nu au fost așteptări foarte mari, știam că pot să joc la un nivel înalt ca să câștig contra Serenei (n.r. Williams). Nu mi-a fost teamă de absolut nimic!” a dezvăluit Simona imediat după triumful de la Wimbledon, când românca a învins-o în ultimul act pe Serena Williams.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Veste bună în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Contaminarea cărnii este rară, dar se întâmplă”

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.