Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep părea că își revine, încet, din șocul suspendării: sportiva constănțeană a postat chiar mai multe fotografii în care arăta cum și-a reluat antrenamentele, în Dubai.

Iată că, ziariștii de la Cancan vin cu o veste tristă. Simona revine în România, după ce organizatorii celui mai puternic turneu din seria WTA 1000, programat în perioada 18-24 februarie, după procesul româncei de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), nu i-au anunțat numele pe lista jucătoarelor. În cazul în care ar fi scăpat de suspendare, campioana de la Wimbledon 2019 avea șanse teoretice să joace acolo.

Doar că organizatorii din Dubai au anunțat deja lista jucătoarelor de pe tabloul principal, iar Simona Halep nu a fost acceptată pentru al doilea an la rând, din cauza scandalului de dopaj în care este implicată. În aceste condiții, sportiva noastră a fost nevoită să-și facă bagajele și să revină în România.

Simona Halep a părăsit Dubaiul, foarte abătută. Potrivit Cancan, constănțeanca a încercat, pe cât posibil, să nu fie recunoscută.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Sportiva noastră nu a revenit singură în România, ci alături de tatăl ei, Stere Halep, și de fizioterapeutul Sabin Topală.

Săptămâna viitoare este crucială pentru Simona Halep, care va lupta până la capăt pentru a-și demonstra nevinovăția și a anula suspendarea de patru ani. Procesul de la TAS are loc în perioada 7-9 februarie. Dacă va primi un verdict favorabil, ex-liderul WTA ar putea reveni pe teren la Indian Wells (6-17 martie).

Citește și:

Simona Halep REVINE pe teren: Va disputa primul meci alături de două stele ale tenisului mondial

Simona Halep și-a anunțat revenirea pe teren fără acordul ITF. Ce riscă tenismena

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.