Simona Halep este prezentă la Cluj, unde va juca un meci demonstrativ, de dublu mixt, alături de Gabriela Ruse, câștigătoarea Winners Open, Horia Tecău și Marius Copil.

Circuitul feminin profesionist se va relua pe 3 august, odată cu turneul de la Palermo, iar Simona Halep a dezvăluit că este foarte probabil ca redebutul în sezon să aibă loc pe zgura din Italia, la începutul lunii viitoare.

Simona Halep vrea să joace la Palermo

”S-a schimbat viața mea. Totul este diferit acum. Faptul că nu am mai călătorit a reprezentat și un avantaj, pentru că m-am putut odihni mai mult, mi-am dorit acest lucru.

E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători din nou liniștiți, pentru că este puțin îngrijorător. Nu am luat o decizie definitivă în privința revenirii în circuit, dar sper să încep cu Palermo”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, când se impunea în finala turneului de la Dubai, după o finală cu Elena Rybakina, câștigată 3-6, 6-3, 7-6 (5).

Până la o eventuală revenire în circuitul profesionist, Simona Halep va juca, în direct la Digi Sport 3, duminică, de la ora 16:30, meciul demonstrativ de dublu mixt, alături de Gabriela Ruse, Horia Tecău și Marius Copil.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar