Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
La începutul acestei săptămâni au demarat lucrările de reamenajare a terenului sintetic din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” din Constanța.

Autoritățile locale constănțene anunță că în perioada următoare se vor executa lucrări complexe precum decopertarea gazonului existent, demontarea gardului existent, montarea unui nou gard de împrejmuire, dar și demontarea proiectoarelor existente și a instalației electrice aferente și montarea a 20 de proiectoare led pe stâlpii existenți.

De asemenea, se vor monta gazonul sintetic. Terenul de fotbal va avea dimensiunile 90/45 m și va fi prevăzut cu gazon de 60 de mm înălțime, iar restul terenului, în suprafață de 1968 mp va fi prevăzut cu suprafață sintetică cu fir de 26 mm înălțime. Gazonul sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse între -35 grade Celsius și 60 de grade Celsius.

În plus, se vor monta 3 seturi porți de joc prevăzute cu plasă, 2 bănci de rezervă și 2 tribune pentru spectatori.

Lucrările care au început în această săptămână vor fi finalizate în maximum 90 de zile.

Reamenjarea terenului sintetic, a porților de fotbal, a băncilor de rezervă și a tribunelor beneficiază de la executant de o garanție de 2 ani, iar gazonul de 5 ani.

Citește și: