FIBA 3x3 Nations League Final
FIBA 3x3 Nations League Final
Naționala de baschet 3×3 a României s-a calificat în sferturile de finală la turneul final al Ligii Națiunilor, care are loc în aceste zile la Constanța. România va juca cu Israel, de la ora 18.05. 

Cele mai bune echipe de baschet 3×3 din lume la categoria de vârstă sub 23 de ani s-au duelat timp de două zile pentru a accede în fazele eliminatorii la FIBA 3×3 Nations League Finals. Printre ele se află și naționala masculină a României care a reușit să obțină calificarea în sferturi, după o victorie categorică cu Mongolia, 21-11.

În primul meci al grupei România a cedat la limită cu Japonia, după un adevărat thriller încheiat în prelungiri cu o aruncare de două puncte care le-a adus victoria niponilor, 18-16. În cel de-al treilea meci al grupei, Japonia a învins Mongolia și astfel, împreună cu România, au avansat în sferturile de finală.

Naționala feminină a României a avut o grupă imposibilă, cu Statele Unite și Franța. După ce a cedat categoric în fața americancelor, 20-10, tinerele jucătoare din România au reușit un meci excelent în fața echipei din Hexagon, cedând la doar două puncte, 15-13 scor final.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astăzi, după ora 19.00, va avea loc și o demonstrație de slam-dunk, cu atleți profesioniști din Statele Unite și Polonia. Isaiah Rivera, New Williams, Rafal Lipinski și Piotr Grabowski, cei mai în formă dunkeri în momentul de față, câștigători a mai multor concursuri în acest sezon, vor fi prezenți în arena din Constanța.

Evenimentul organizat de către CSM Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța va continua și în weekend cu meciurile din FIBA 3×3 Women’s Series, turneul final al circuitului mondial feminin profesionist, dotat cu premii în valoare totală de 280.000 de dolari.

Foto: Primăria Constanța

Citește și:

Finalele FIBA 3×3 se joacă la Constanța, între 14 și 18 septembrie

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.