Astăzi, în sala de sport „Elena Frâncu” din comuna Cumpăna au fost premiați sportivii Clubului Sportivi „Victoria” Cumpăna care au obținut rezultate în anul competițional 2021. Toți sportivii au primit pachete cu dulciuri și diplome.

Clubul Sportiv „Victoria” Cumpăna a fost angrenat pe parcursul anului 2021 la diferite competiții pe plan județean, național și international, în urma cărora sportivii clubului au obținut rezultate deosebite.

După un an sportiv cu rezultate de exceptie, Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna” în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local au organizat astăzi, la sala de sport din cadrul Liceului  Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” festivitatea de premiere.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cadrul acestei festivităti au fost premiate fetițele de aur ale Cumpenei, componentele secției de Gimnastică Ritmică pregătite de Elena Vlad pentru ultimele rezultate obținute în acest an.

În perioada 13 – 14 noimbrie 2021, la Brașov, au avut loc ultimele 3 competiții din acest an, la gimnastică ritmică: Cupa României, Campionatul Național de Ansambluri și Festivalul Național de Gimnastică Ritmică.

În total, micuțele sportive au obținut 13 medalii din care șapte de aur, trei de argint și trei de bronz.

Sportivele CS Victoria Cumpăna au avut un an de exceptie, adunând 82 de medali, obținute la competițiile oficiale organizate de Federația Română de Gimnastică Ritmică astfel: 30 de medalii de aur, 26 de medalii de argint și 26 de medalii de bronz.

De asemenea, au fost acordate diplome de merit și daruri tuturor sportivilor ce-și desfășoară activitatea în cadrul celor șase secții ale Clubului Sportiv Victoria Cumpăna: Gimnastică Ritmică, Fotbal, Lupte, Rugby, Scrimă și Șah.

Gazdele evenimentului au fost directorul C.S Victoria Cumpăna, Ion Răută și primarul Mariana Gâju, care au ţinut să mulţumească sponsorilor pentru sprijinul necondiționat acordat clubului sportiv. La eveniment au fost prezenți Elena Frîncu, Vicecampioană Mondială la hadbal și deținătoare a Colanului de Aur, și Florina Cristache, directorul Direcției Județene de Tineret și Sport Constanța.

„Performanța se obține prin sacrificiu și prin muncă, dar nu a unui om, ci a unei echipe (…) De-a lungul acestui an greu financiar, pentru toată lumea eforturile au fost mari. Criticile unor consilieri locali, opozanți culorii politice a primarului nu ne-au făcut să dăm înapoi. Nu voi face niciodată pasul înapoi, mai ales că vorbim despre peste 400 de copii care sunt legitimați la Clubul Sportiv „Victoria” Cumpăna. Pandemia ne-a oprit să îi aducem în sală pe toți cei care au participat la viața sportivă cumpăneană în 2021. Astăzi au fost prezenți doar cei care au obținut un titlu în 2021″, a precizat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Edilul comunei a mulțumit părinților sportivilor care sunt alături în competiții de copiilor lor, pentru eforturile lor financiare, dar și pentru susținerea emoțională a campionilor care aduc medalii și poziționează comuna pe un loc fruntaș.

Alături de organizatori la festivitatea de premiere au fost invitate să participe și cele două sportive din cadrul secției de lupte, pregătite de profesorul Vasile Vicol care în acest an au obținul rezultate în premieră pentru sportul cumpănean: Iancău Bianca – medalie de bronz la Campionatele Mondiale și Marin Isabela – locul 5 la Campionatul European de Lupte.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!