Cea mai activă rețea de trafic uman din Asturia, condusă de frații Săndulache, a fost destructurată de poliția spaniolă și liderii ei, închiși deja, au primit ani grei de închisoare în plus, care se adaugă unei condamnări-record, scrie El Comercio, al doilea cel mai citit ziar din Asturia, editat la Gijon.

Cei doi fraţi care conduceau clanul Săndulache, Cristian şi Sebastian Săndulache au fost acuzaţi atunci de proxenetism şi violenţa extremă.

Acum, ei au fost condamnaţi de un tribunal din Ovideo pentru trafic de persoane şi prostituţie coercitivă. Totodată, au fost acuzaţi că au format un grup infracţional în care au cooptat alţi opt români.
Condamnații și-au recunoscut faptele și au admis sentințele, cu acordul victimelor, care deja au fost despăgubite.
Le spuneau fetelor că sunt iubitele lor și le aduceau în Spania
Cei doi frați au început în 2016 să seducă tinere între 18 și 20 de ani, atât în țară, cât și în Spania, toate românce cu situație financiară precară și probleme în familie, cărora le promiteau un loc de muncă bine plătit.
Odată ajunse în Spania, tinerele au fost transferate în Asturia, unde era sediul grupului infracțional, și au fost găzduite în apartamente închiriate de organizație în Oviedo, în camerele clubului Victoria, în Colloto și în barul Coyote, din Oviedo.

Imediat după ce erau cazate, fetele aflau că sunt datoare grupului cu banii pe transport și li se spunea că cel mai simplu mod de a-și plăti datoria e să se prostitueze. Dacă refuzau, erau obligate prin violență fizică și abuz psihic să lucreze ca hostess și prostituate în localurile controlate de traficanți.
Cruzime dusă dincolo de orice limite

Zilele trecute, ei au apărut din nou în faţa magistraţilor Secţiei a III-a a Curţii Provinciale din Oviedo, într-un nou dosar. Acuzaţiile care le-au fost aduse sunt absolut înfiorătoare.

Un martor a povestit că fraţii i-au tăiat mâna unei tinere românce pe care au obligat-o să se prostitueze, dar i-a refuzat. Apoi, după ce i-au tăiat mâna cu o sabie, au bătut-o cu propria mână până când aceasta a leşinat.
O altă victimă a povestit că era obligată să transporte droguri în vagin şi a mărturisit că nu era singura pusă într-o astfel de situaţie riscantă din toate punctele de vedere.
În sfârşit, o tânără ar fi fost obligată să mănânce banii pe care i-a produs într-o săptămână. Fraţii Săndulache i-au dat mai multe bancnote să le mănânce, nemulţumiţi că tânăra a câştigat prea puţin în ultima vreme. Apoi, i-au promis solemn că dacă nu va face cel puţin de două ori mai mulţi bani, o vor obliga să înghită suma respectivă în monede. Cu alte ocazii, fraţii, împreună cu locontenenţii lor, se distrau violându-le pe fetele pe care le considerau proprietate personală. Tinerii şi-au implantat bile în penis, pentru ca actul sexual să le provoace durere femeilor.
Daune de 285.000 de euro pentru zece victime
Fratii au fost condamnati la 108 ani de închisoare, decizia definitivă fiind dată de justiția spaniolă în noiembrie 2019. Niciunul dintre ei nu are dreptul la eliberare condiționată.

De asemenea, fiecare dintre ei trebuie să achite o amendă de câte 500.000 de euro pentru spălare de bani, și împreună daune de 285.000 de euro pentru zece fete, victime ale rețelei lor de prostituție.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar