Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Asociația ,,Suflete Deschise” și SC Arimex Comexim 2000 SRL, prin parteneriatul social misionar “Mai aproape de cel sărman – mai aproape de Dumnezeu, au vestit Învierea Domnului !
Cu ajutorul bunilor samariteni, DELACO DISTRIBUTION SRL, DOBROGEA SA, ELLA GLOB SRL, EURO VIAL CONSUMER SRL, GECAM SRL, ZBORNICUL SRL, voluntarii asociației, au dăruit 250 de pachete cu alimente, fructe și dulciuri, persoanelor cu venituri mici, membri ai Asociației surdo-muților și Asociației nevăzătorilor din Constanța, dar și mai multor familii nevoiașe.

De asemeni, voluntarii asociației, au ciocnit ouă roșii cu cei din Adăpostul Sfânta Filoftea și le-au oferit și meniuri speciale pentru ziua de Paști. Dealtfel, de aproape un an, încă de la înființarea acestui adăpost, Asociația “Suflete Deschise” asigura zilnic hrană, tuturor persoanelor aflate în acest lăcaș.

Și așa cum obișnuiesc să facă mai tot timpul, voluntarii asociației au mers prin tot orașul, pentru a întâlni oamenii străzii. Le-au dăruit pachete cu alimente, încălțăminte și îmbrăcăminte, o vorba de mângâiere, i-au făcut să zâmbească, au spart ouă roșii și au mărturisit împreună: “HRISTOS A ÎNVIAT!”.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar