Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 356 de cazuri de infectare în rândul personalului medici (90), asistenți medicali (145) și personal auxiliar (121). Doar în ultimele 24 de ore, 5 asistenți medicali și 6 angajați, personal auxiliar din spitalele constănțene au fost confirmați cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 4.865 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 113 persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

În acest moment, sunt 450 de persoane internate, dintre care 411 din județul Constanța și 39 din alte județe.

De asemenea, la nivelul județului sunt 2.098 de persoane aflate în carantină la domiciliu. În această categorie sunt incluse persoane care s-au întors recent din zone cu risc epidemiologic ridicat, respectiv persoane care sunt considerate contacți direcți ai celor confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, un număr total de 518 persoane sunt izolate la domiciliu. Acestea reprezintă numărul de persoane confirmate cu noul coronavirus, dar care au fost externate.

Conform datelor furnizate de DSP Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul anului școlar, 76 de cadre didactice, 117 elevi, 39 de studenți și 24 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

La Spitalul Militar – Sistem Modular nu mai sunt locuri

La nivelul județului Constanța au fost incluse 607 paturi pentru tratarea bolnavilor COVID-19. Acestea sunt distribuite astfel: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (120 – 121 ocupate, capacitate suplimentată), Spitalul de Pneumoftiziologie (100 – 90 ocupate), Spitalul Municipal Medgidia (150 – 94 ocupate), Spitalul Municipal Mangalia (107 – 74 ocupate), Spitalul Militar – Sistem Modular (56 – 56 ocupate) și Secția Exterioară Agigea (74 – 15 ocupate).

În urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 856 de teste RT-PCR.

Citește și:

Doliu la Universitatea Ovidius Constanța: A murit prof.univ.dr. Doina Paula Balaban din cadrul Facultății de Medicină Dentară

Situația se menține gravă! 126 de cazuri noi de COVID-19 și noi decese la Constanța din cauza infectării

Colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța deplânge decesul prof. dr. Dumitru Octavian UNC: “COVID-19 a învins din nou”

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar