Lumânări
Lumânări
Rompetrol – KMG International a anunțat într-o postare publicată pe pagina oficială de Facebook că astăzi femeia care a fost rănită în urma producerii unui tragic accident de muncă în data de 13 mai 2023, a decedat.

Reprezentanții companiei au anunțat că starea de sănătate a femeii s-a agravat semnificativ și în ciuda eforturilor susținute de personalul medical, din păcate, evoluția afecțiunilor sale nu a fost compatibilă cu viața.

„Cu profundă tristețe, anunțăm că în cursul acestei zile, starea de sănătate a colegei noastre din Rompetrol Rafinare, internată la Spitalul Județean Constanța, s-a agravat semnificativ.

În pofida eforturilor susținute depuse de personalul medical, evoluția afecțiunilor sale nu a fost compatibilă cu viața, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Compania își exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniți în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalația de Polipropilenă (PP), secția de granulare.

Suntem alături de familiile îndoliate, cu toată compasiunea, și vom continua să le acordăm sprijinul necesar. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Rompetrol Rafinare este în contact permanent cu autoritățile competente care investighează incidentul, oferind tot suportul în vederea identificării cauzelor producerii acestuia.

În contextul anchetelor demarate și pentru evitarea creării unui impact negativ suplimentar asupra familiilor celor doi colegi și asupra tuturor angajaților Grupului, dar și pentru respectarea normelor legale, compania solicită tuturor părților implicate să dea dovadă de răbdare și întelegere, astfel încât să fie asigurată o corectă derulare a investigațiilor și finalizarea acestora, într-un timp cât mai scurt.

Rompetrol Rafinare a fost, este și va fi, în continuare, preocupată de adoptarea și supravegherea implementării tuturor normelor de securitate în muncă și a măsurilor de siguranță, astfel încât derularea activităților din cadrul rafinăriilor Petromidia și Vega să se desfășoare în condiții de siguranță”, transmite Rompetrol – KMG International.

Postare Rompetrol - KMG International
Postare Rompetrol – KMG International

Amintim că, în data de 13 mai, în jurul orei 17:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați că, la o rafinărie din Năvodari, s-a produs un accident de muncă.

Oamenii legii au constatat atunci că doi angajați, respectiv o femeie și un bărbat ar fi intrat într-un rezervor de preparare a unui stabilizator și și-au pierdut cunoștința.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă și vătămare corporală din culpă.

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

Citește și:

El este bărbatul din Năvodari care și-a pierdut viața în urma accidentului tragic de la Petromidia

Bărbatul decedat la Petromidia va fi înmormântat mâine: „Dumnezeu să te ierte, tăticule, te iubesc necondiționat!”

ALERTĂ! Două persoane au căzut într-un rezervor de azot la Petromidia: Bărbatul A MURIT

OFICIAL de la IPJ Constanța: Iată filmul tragediei de la Petromidia, în care un bărbat și-a pierdut viața

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.