OIL TERMINAL
OIL TERMINAL
Consiliul de Administrație al societății Oil Terminal SA, societate comercială administrată în sistem unitar, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor în data de 2 martie 2023, de la ora 10:00, în sala de ședințe de la sediul societății, pe strada Caraiman nr. 2 din Constanța.

Acționarii societății vor supune aprobării demararea negocierilor în vederea constituirii unui parteneriat pentru valorificare terenului în suprafață de 38 de hectare, situat în Secția Platforma Nord, corp A și corp B. Pe ordinea de zi se află și alte trei hotărâri.

Ordinea de zi o puteți consulta în cele ce urmează:
  1. Aprobarea demarării negocierilor în vederea constituirii unui parteneriat pentru valorificarea terenului în suprafață de 38 ha situat în Secția Platforma Nord, corp A și corp B. Mandatarea Consiliului de Administrație în vederea negocierii condițiilor legale și formularea propunerii finale privind modalitatea de realizare a parteneriatului, propunere ce va fi transmisă spre aprobare unei AGEA ulterioare.
  2. Împuternicirea Președintelui de ședința să semneze hotărârile adunării.
  3. Împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.
  4. Stabilirea datei de 22.03.2023,că dată de înregistrare și a datei de 21.03.2023 că ex-date în conformitate cu prevederile legale.

Potrivit datelor furnizate de www.bvb.ro la data de 30 iunie 2022, societatea Oil Terminal S.A. are mai mulți acționari, printre care se numără și Statul Român, prin intermediul Ministerului Energiei:

Acționari Oil Terminal S.A.
Acționari Oil Terminal S.A.

Foto: Arhivă

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

În ce stadiu este procesul de selecție a administratorilor societății Oil Terminal SA

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.