Asociația Culturală Noua Acropolă, cu sprijinul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, organizează o nouă acțiune de ecologizare a siturilor arheologice din centrul istoric al Constanței, duminică, 3 aprilie.

La acțiunea de ecologizare poate participa orice persoană care dorește să susțină demersul civic, alături de voluntari. Viitorii participanți sunt așteptați la ora 10:00, în Piața Ovidiu, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori.

Ecologizarea siturilor arheologice reprezintă un angajament de lungă durată al Asociației Culturale Noua Acropolă față de patrimoniul istoric al Constanței.

Prin curățenia de primăvară a siturilor arheologice vrem să transmitem un mesaj: trecutul este prețios pentru învățăturile sale și identitatea pe care ne-o oferă, iar entuziasmul și perseverența sunt uneltele de care dispunem în prezent pentru a construi un viitor responsabil.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acțiunea se înscrie în eforturile Asociației noastre de a promova protejarea naturii și a bimilenarului patrimoniu cultural al Constanței, ca aspecte esențiale pentru dezvoltarea durabilă a orașului.”, transmit reprezentanții asociației.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar