Elicopter SMURD
Elicopter SMURD
30 de pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța intervin pentru salvarea a două persoane ce au căzut într-un bazin la Petromidia.

Potrivit reprezentanților ISU Constanța, la fața locului intervin forțe impresionante ale salvatorilor: elicopterul SMURD, două ambulanțe SMURD și una de la Serviciul Județean de Ambulanță, două mașini de stingere cu apă și spumă, un autovehicul de descarcerare și un echipaj CBRN.

UPDATE:

Cele două victime, o femeie și un bărbat, au fost extrase din bazin, sunt inconștiente, primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Barbatul este în stop cardio respirator și este resuscitat.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a răspuns protocolului de resuscitare și a fost declarat mort.

Medicii au reușit să o resusciteze pe femeia aflată în stop respirator, iar, pe drumul spre spital, aceasta și-a revenit. În prezent este la Spitalul Județean de Urgență, în afara pericolului.

UPDATE 2:
Care este reacția companiei:

„În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Năvodari, în cadrul unității de petrochimie (instalația de polipropilenă – PP).

Doi angajați ai Rompetrol Rafinare au fost afectați, în cadrul unei manevre uzuale de lucru – prepararea stabilizatorului pentru producția de granule de polimeri.

Echipele de interventie private și publice au fost la fața locului și au depus toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea acestora. În prezent, o persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Județean Constanta, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul.

Suntem alături de familiile colegilor noștri și îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare.

Compania a demarat o investigație internă și colaborează strâns cu toate autoritățile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului”, transmite Rompetrol – KMG International.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.