Potrivit stiripesurse.ro, liderul deputaților USR-PLUS, Ionuț Moșteanu, a nunțat faptul că partidul a negociat cu cei de la AUR pentru susținerea moțiunii de cenzură și arată că împreună cu aceștia au 122 de semnături, ceea ce înseamnă că vor putea depune moțiunea de cenzură.

”Cerem coaliției o întâlnire, înțelegem că mâine vom avea această ședință. Cerem premierului Florin Cîțu să facă un pas în spate, să înțeleagă că și-a dovedit limitele în această funcție și așteptăm din partea PNL o altă propunere de premier. Dacă Florin Cîțu se agață de scaun la Palatul Victoria, așa cum l-am pus în Parlament, tot în Parlament îl vom da jos. Am discutat cu toate partidele.

Am discutat cu cei de la AUR să vedem dacă putem aveam un text al moţiunii de cenzură. Împreună cu AUR avem 122 de semnături, deci putem depune o moţiune de cenzură. Rămâne să discutăm despre text.

Sper să își dea seama Florin Cîțu că a creat o criză guvernamentală de care România nu avea nevoie și să facă un pas în spate.”, a spus Ionuț Moșteanu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Întrebat dacă miniștrii USR PLUS vor demisiona, Moșteanu a spus că ”toate opțiunile sunt pe masă. E foarte periculor să-l lăsăm pe Florin Cîțu cu toată puterea în mână, am văzut cum folosește puterea în interes propriu”.

PSD a anunțat că nu va vota decât propria moțiune de cenzură.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar