Techirghiol
Techirghiol
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Agenția Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Constanța, prin Serviciul Fiscal Orășenesc Eforie, a anunțat că organizează o licitație pe data de 17 august, de la ora 12.00, pentru vânzarea unui teren din Techirghiol.

Imobilul, în suprafață de 2.500 mp, care aparține firmei SC Prodwood For Trading&Industry SRL, deținută de un cetățean egiptean, este scos la licitație pentru a treia oară.

Terenul se află situat în tarla 56, parcela A254/1, lot 4/1, iar prețul de pornire este 141.381 de lei, exclusiv TVA.

Amplasamentul terenului
Amplasamentul terenului

În ceea ce privește societatea SC Prodwood For Trading&Industry SRL, această a fost înființată în anul 2013 și îl are ca administrator și asociat unic pe cetățeanul egiptean Tarabeia Ahmed Abdelsalam Ismail.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Firma are sediul în Constanța, iar obiectul de activitate este „tăierea și rindeluirea lemnului”. Societatea SC Prodwood For Trading&Industry SRL a raportat anul trecut o cifră de afaceri 63.026 de lei, în scădere față de anul 2020, atunci când înregistra o cifră de afaceri de 986.341 de lei.

Totodată, pe Tarabeia Ahmed Abdelsalam Ismail, asociatul unic al firmei căreia îi aparține terenul din Techirghiol scos la licitație, îl regăsim în alte două firme.

Acesta mai deține 95% din firma Trust Maritime SRL și 25% din societatea Express For Trading & Industry SRL, ambele cu sediul în municipiul Constanța.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.