Protest Sindicatul Național al Salariaților din Instituțiile Ministerului Muncii
Protest Sindicatul Național al Salariaților din Instituțiile Ministerului Muncii
Membrii sindicatelor afiliate Federației Sindecatelor și Ministerului Muncii anunță că vor intra în grevă generală la dat de 27 noiembrie, dacă nu vor fi soluționate revendicările lor referitoare la condițiile de muncă și salarizarea.

Miercuri, 22 noiembrie, va fi organizată prima formă de protest, printr-o gregă de avertisment de două ore.

În data de 22 noiembrie 2023, în intervalul orar 8:00 -10:00, membrii sindicatelor afiliate Federaţiei Sindicatelor din Ministerul Muncii vor declanşa greva de avertisment în semn de protest faţă de condiţiile actuale de muncă, deficitul de personal, salariile inechitabile şi faţă de neplata orelor suplimentare. Această acţiune este parte a eforturilor noastre de a evidenţia problemele majore cu care ne confruntăm”, se arată într-un comunicat al Federaţiei.

Ei informează că au considerat necesar acest protest, pentru a putea atrage atenția asupra problemelor comunicate în nenumărate rânduri clasei politice și rămase nerezolvate.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Avertizăm că, în absenţa soluţiilor imediate, vom fi nevoiţi să declanşăm greva generală în data de 27 noiembrie 2023. În contextul grevei generale, vă informăm că activitatea în toate instituţiile noastre va fi oprită pe termen nelimitat.

Din păcate, modul în care clasa politică a înţeles să se raporteze la diferitele categorii sociale, măsurile adoptate, cât şi măsurile neasumate, atitudinea samavolnică, toate acestea au condus spre această decizie radicală – grevă, mai menționează comunicatul.

Sursa foto:  Facebook Sindicatul Național al Salariaților din Instituțiile Ministerului Muncii

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.