Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Valorile termice înregistrate vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, din 20 iunie până pe 11 iulie iar cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare.

Săptămâna 13 – 20 iunie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a acesteia.

Săptămâna 20 – 27 iunie

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 27 iunie – 4 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local în sud-vest.

Săptămâna 4 – 11 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar