Licitație
Licitație
Un apartament cu trei camere din Mangalia este scos la licitație, după ce proprietarii, Grigore Ilie și Monea Sofia, nu au achitat o datorie pe care o aveau către CEC Bank. Prețul de pornire al licitației este de 189.644,25 de lei, iar prețul de evaluare este de 252.859 de lei.

Potrivit publicației de vânzare, imobilul care urmează să fie vândut la licitație este compus dintr-un apartament cu trei camere și dependințe în suprafață utilă de 62,81 mp și un balcon în suprafață de 7,51 mp. Imobilul este situat în zona centrală a Mangaliei, pe strada Rozelor, bl. R14, sc. C, et. 4, ap. 56.

Licitația va avea loc pe data de 20 octombrie, de la ora 13.00, la sediul executorului judecătoresc Beciu Stelian, în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 224, biroul 2.

Persoanele care doresc să participe la licitație trebuie să prezinte ofertele de cumpărare cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea licitației, precum și să depună o cauține la dispoziția executorului judecătoresc, reprezentând cel puțin 10% din prețul de pornire.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mai multe detalii despre licitație și despre imobilul care face obiectul acesteia puteți regăsi în documentul atașat mai jos:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.