Preotul Viorel Popa de la Parohia din Topraisar face un apel la bunătatea constănțenilor de a veni în sprijinul unei fetițe de 9 ani, Bianca-Andreea, care are nevoie de ajutor pentru a merge ca un copil normal.

„Vă rog cei care puteți, să ajutați acest suflet chinuit, duminică (10 octombrie) pleacă la operației. Avea nevoie de 20.000 euro, s-a rezolvat o parte și mai avem nevoie de 4.000 euro. Dumnezeu să vă răsplătească iubirea.”, se arată în postarea preotului Viorel Popa de la Parohia din Topraisar

Tătăl fetiței spune că fetița lui „se străduiește să meargă și toată copilăria ei este umbrită de un defect congenital. Bianca-Andreea s-a născut fără femurul stâng și nu poate merge decât cu proteză. La 9 ani, fetița se confruntă cu dificultățile cauzate de problemele de sănătate, în sperantă că într-o zi durerea va trecere și va fi un copil normal ca și colegii de clasă”.

Speranța se poate împlini prin mai multe operații care pot fi efectuate la Spitalul Emsey din Turcia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cei care pot să doneze pentru Ifrim Bianca-Andreea o pot face la următoarele numere de cont ale familiei, pe numele Ifrim George, la Banca ING:

Cont lei: RO 51INGB0000999907364524

Cont Euro: RO93INGB0000999907445539

Costul operației și tratamentului post-operator este de 20.000 de dolari

În prezent mai este necesară suma de 4.000 de Euro.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!