Ilya Ponomarev
Ilya Ponomarev
Fostul deputat fugar rus Ilya Ponomarev a afirmat ieri, într-o declarație făcută la Kiev, că atentatul cu mașina-capcană în urma căreia și-a pierdut viața Daria Dughina, fiica ideologului rus Aleksandr Dughin, un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost a fost organizat de „Armata Națională Republicană”, scrie stiripesurse.ro.

Noi, activiștii, militarii și politicienii ruși, acum partizani și luptători ai Armatei Naționale Republicane, scoatem în afara legii belicoșii, hoții și asupritorii din Rusia. Scopul nostru este de a opri distrugerea Rusiei și a vecinilor săi, de a opri activitățile unei bande de afaceriști de la Kremlin care sug din bogăția poporului nostru.

Îl declarăm pe președintele Putin un uzurpator al puterii și un criminal de război care a modificat Constituția, a declanșat un război fratricid între popoarele slave și a trimis soldații ruși la o moarte sigură și fără sens. Putin va fi destituit și distrus de noi”, este mesajul din declarația organizației.

În manifest se mai spune despre atentatul în care murit Dughina că „deschide o nouă pagină din rezistența împotriva putinismului, o nouă pagină dar nu ultima”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În prezent, fostul deputat se află în Ucraina. Pe numele său au fost deschise dosare penale în Rusia pentru deturnare de bunuri de stat, amintesc sursele citate.

Mihail Podolyak, consilier al șefului Biroului prezidențial, a afirmat că Ucraina nu are nimic de-a face cu atentatul cu bombă.

Foto: captură foto/YouTube

Citește și:

Atentat cu mașină-capcană la Moscova: Fiica rusului Aleksandr Dughin, ideologul lui Putin, a fost ucisă

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.