După apelul transmis săptămâna trecută de Asociația Constanța Restart celor cu suflet mare, astăzi, echipamentele medicale achiziționate cu banii strânși au fost donate către Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.
“Această postare este pentru cei care ne-au ajutat ori au donat pentru a putea să susținem efortul cadrelor medicale din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța”, a scris astăzi pe pagina sa de Facebook, Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța și președinte al Asociației.
“Nu le dau numele deoarece nu am acceptul acestora și pentru că lista este tare lungă. Oricum, mulțumirea sufletească are prioritate și ne bucurăm împreună deoarece am putut fi parte la acest demers”, a mai spus Cătălin Filișan.
Astfel, în magazia spitalului au ajuns 1000 de bucăți de mască filtrantă FFP2 –
2000 de bucăți de combinezoane, îmbrăcăminte chirurgicală, acoperire de protecție, 57 gr., XXL, 500 de bucăți de ochelari de protecție, medicali, lentile uniforme, 1.000 de perechi de botoși laminati, impermeabili, 6.000 de bucăți de măști medicale, 3 pliuri, 3 straturi, 100 de bucăți de viziere protecție, transparente, flexibile, reutilizabile și 50 de cutii de mănuși latex medicale, mărimea L,M,XL – 50 cutii.
Citește și:
Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar