Militari
Militari
În perioada 17 – 22 septembrie, aproximativ 100 de militari români, francezi și luxemburghezi au participat la un exercițiu de instruire în comun, în Centrul de Instruire din Babadag.

În această perioadă, militarii Batalionului 528 ISR Cercetare „Vlad Țepeș” din Brăila s-au antrenat alături de plutoane de recunoaștere (RECCE) din Franța și Luxemburg, din cadrul Grupului de Luptă NATO din România, coordonat de Franța.

De asemenea, toate unitățile au participat la secvențe tactice, exerciții de tragere și activități sportive care au avut ca scop creșterea interoperabilității și schimbul de proceduri de recunoaștere în mediu aliat.

La finalizarea activităților de instruire în comun, comandantul Grupului de Luptă NATO din România și cel al Batalionului 528 ISR au semnat un certificat de parteneriat.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Parteneriatul este primul de acest tip de la începutul misiunii Eagle în țara noastră și va asigura o relaționare de durată între plutoanele de recunoaștere RECCE ale Grupului de Luptă NATO în România și Batalionul 528 ISR, transmite Ministerul Apărării Naționale.

Foto: ILUSTRATIV –  Maistru Militar clasa a IV-a Andrei Puiu (Facebook Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro)

Citește și:

ATENȚIE! În următoarele zile, convoaie militare de tehnică și personal se vor deplasa către Babadag

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.