Bani
Bani
Familiile tinere pot folosi până la 75 de mii de lei, bani de la stat, pentru nunți, botezuri sau nașteri. Programul se numește „FamilyStart” și a fost pus în dezbatere de Ministerul Familiei.

Guvernul dorește înființarea programului pentru a ajuta tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani să își întemeieze o familie. „FamilyStart” se află în dezbatere publică și se adresează familiilor care au venituri cumulate de cel mult 7.500 de lei, potrivit stiripe surse.ro.

Mai exact, Ministerul Familiei dorește să faciliteze accesul tinerelor familii la împrumuturi de cel mult 75.000 de lei. Potrivit proiectului aflat în dezbatere publică, creditul ar putea fi acordat o singură dată, iar durata împrumutului ar urma să se întindă pe o perioadă de maximum 10 ani.

Banii vor putea fi folosiți pentru cununii civile sau religioase, nu mai mult de 20 de mii de lei. Sumele accesate prin „StartFamily” ar putea fi folosite și pentru decontarea cheltuielilor cu spitalizarea, în cazul nașterilor, a creșelor, școlilor sau grădinițelor, precum și pentru achitarea cursurilor extrașcolare.

De asemenea, tinerii pot folosi banii pentru a-și achiziționa laptopuri sau tablete, autoturisme sau pentru a-și deconta diverse deplasări făcute la concursuri sau manifestări științifice. Chiar și cheltuielile ce țin de stomatologie pot fi suportate de acest program.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cu acești bani vă puteți achita și chiria sau chiar puteți folosi întreaga sumă pentru a da un avans la viitoarea dumneavoastră locuință.

Citește și:

Statul va da CREDITE garantate de stat pentru nunţi, botezuri sau maşini de familie

 

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!