Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, condamnată astăzi la opt ani de închisoare în dosarul campaniei pentru alegerile prezidențiale, a avut o prima reacție după sentința, blestemând-o pe judecătoare.

“Dacă ei voiau doar să îi dea un avertisment, sau să se răzbune pe Traian Băsescu, să îl atace, era suficient din șase acuzații care mi s-au adus, să mă condamne pe una singură, era același lucru. De ce au trebuit să mă condamne și pe cele mai absurde dintre acuzații? (…).

Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat Elena Udrea la Antena 3, imediat după decizia instanței.

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată de Curtea de Apel București la 8 ani închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la luare de mită și spălare a banilor în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidențiale din 2009.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Udrea a primit mai multe pedepse, cuprinse între 3 și 6 ani, pentru săvârșirea celor două infracțiuni. Instanța le-a contopit, iar la condamnarea cea mai grea, de 6 ani, a fost adăugat un spor, urmând că ea să execute în final 8 ani închisoare.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar