Căutare în mare
Căutare în mare
Scafandrii militari au reluat în această dimineață, la ora 08.10, căutările celor doi bărbați dispăruți în mare la Costinești. Este vorba despre un bărbat din județul Vaslui dispărut în mare la data de 9 august și de un alt bărbat, cetățean ucrainean, dispărut pe 18 septembrie, în timp ce practica sporturi nautice.

La căutări participă două ASCAF, doi ofiței, trei subofițeri, ambarcațiunea CBRN Portul Tomis.

Reamintim că pe data de 9 august un apel la 112 anunța că doi tineri s-au aventurat în Marea Neagră la Costinești și nu au mai ieșit la mal. Imediat au fost începute căutările celor doi, fiind alocate mai multe resurse. Trupul unuia dintre ei a fost găsit două zile mai târziu, pe 11 august, însă cel de-al doilea este căutat și acum.

Totodată, pe 18 septembrie, un apel la numărul unic de urgență anunța că un bărbat a ieșit pe mare pentru a practica sporturi nautice, însă acesta nu a mai revenit la mal. Bărbatul în cauză, cetățean ucrainean, este căutat de atunci.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Doi turiști care au vrut să facă o baie în mare la Costinești, dați dispăruți. Sunt căutați de mai multe echipaje de salvare

(VIDEO) Un kitesurfer dispărut este căutat de nava S.A.R. Teya aparținând ARSVOM. Acesta a intrat în apa mării și nu a mai ieșit

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.