Simona Halep
Simona Halep
Directorul general al Agenției Naționale Anti-Doping, Gabriela Andreiașu, a oferit detalii suplimentare despre scandalul de dopaj al tenismenei din Constanța, Simona Halep, scrie Ziare.com.

Directorul general a explicat și motivul pentru care decizia finală este luată cu întârziere.

„Organizația care a pus-o sub acuzare pe Simona, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, probabil că are alte probe care pot fi depuse la dosar și atunci au nevoie de o perioadă mai lungă de timp sau, sunt atât de încărcați la acel tribunal încât pot să amâne când își fac timp sau stabilesc termenele pentru audiere”, a declarat Gabriela Andreiașu, directorul general al Agenției Naționale Anti-Doping.

Totodată, ea a menționat că recomandarea Agenției Mondiale Anti-Doping este ca procesul să fie gestionat în șase luni, de la punerea sub acuzare a sportivului care a încălcat reglementările anti-doping.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Recomandarea Agenției Mondiale Anti-Doping este ca un proces să se gestioneze în 6 luni de la punerea sub acuzare a sportivului sau a persoanei care a încălcat reglementările anti-doping cu posibilitatea extinderii”, a mai spus aceasta.

De asemenea, Gabriela Andreiașu a spus și că în cazul în care dacă este depășit acest termen de șase luni, președintele Comisiei de Audiere, panelului sau tribunalului trebuie să informeze că perioada recomandată se va extinde.

„Dacă depășește acel termen de 6 luni, președintele Comisiei de Audiere sau panelului sau tribunalului trebuie să informeze Autoritatea de Gestionare a Rezultatelor că se extinde perioada recomandată de o jumătate de an, motivele pentru care acest reper temporal este depășit și care este estimarea de finalizare a dosarului” a subliniat Gabriela Andreiașu.

Sursa: www.ziare.com

Foto: Facebook Simona Halep

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.