Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Urmare a multiplelor solicitări care susțin varianta prezentării declarației pe proprie răspundere și pe telefon/tabletă, a fost acceptat ca documentul (fie tipizat, fie scris de mână), să poată fi pozat după completare și arătat organelor de control, direct de pe telefon/tabletă, transmite Prefectura Constanța.

În continuare, important de menționat este faptul că NU vor fi luate în considerare declarațiile pe proprie răspundere generate prin diverse aplicații neavizate.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Modelul de adeverință de la angajator poate fi folosit în orice localitate carantinată, indiferent dacă cel care o folosește locuiește acolo și lucrează în altă parte, locuiește în altă parte și lucrează în zona carantinată sau doar tranzitează zona carantinată.

Modelul de declarație pe propria răspundere poate fi folosit doar de persoanele care tranzitează o localitate carantinată, fără a locui acolo. Persoanele care locuiesc în zonele carantinate urmând sa folosească modelul de declarație existent deja pe site-ul prefecturilor.

Citește și:

Autoritățile avertizează asupra aplicațiilor care generează declarații pe proprie răspundere: “Nu sunt recunoscute de forțele de ordine”

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar