Stație mașini electrice - Constanța
Stație mașini electrice - Constanța
O firmă cu trei angajați și o cifră de afaceri care a explodat în 2021, SC Evgo Green Motion SRL din județul Argeș va furniza și va monta pe raza municipiului Constanța un număr de 18 stații de încărcare pentru vehiculele electrice contra sumei de 1.818.000 lei, fără TVA. 

Firma cu care Primăria Constanța a încheiat contractul nr. 218542 în data de 17 octombrie 2022 trebuie să se ocupe de serviciile de proiectare care constau în: elaborarea documentației tehnico-economice, verificarea tehnică de calitate a documentației – faza proiect tehnic, de asistența tehnică din partea proiectantului pe întreaga perioadă de execuție a lucrărilor, dar și de furnizarea echipamentelor – 18 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice și 18 cutii de alimentare, monitorizare, întreținere mentenanță și gestiune alimentare cu energie software.

De asemenea, aceeași firmă va realiza construcțiile și instalațiile, testarea și efectuarea de probe tehnologice, remedierea defectelor în perioada de garanție, servicii de mentenanță și întreținere a stațiilor de reîncărcare în perioada de implementare.

Contractul a fost încheiat pe o perioadă de 12 luni, termen care decurge de la data semnării lui de către ambele părți.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Contractul încheiat între cele două părți poate fi consultat în cele ce urmează:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Potrivit listăfirme.ro, consultată în data de 21 noiembrie 2022, societatea cu care Primăria Constanța a încheiat contractul a fost înființată în 2016 și îi are ca asociați pe Lentu Adriana Monica (55%) și pe Popa Liviu Cristinel (45%), acesta din urmă fiind și administratorul firmei.

SC Evgo Green Motion SRL are sediul în satul Pătuleni, județul Argeș și are ca obiect de activitate „Fabricarea altor echipamente electrice”.

În 2021 cifra de afaceri a firmei a crescut cu peste 400%, fiind de 3.794.575 lei, în timp ce în 2020 a raportat o cifră de 718.096 lei.

Aceeași societatea a încheiat în luna septembrie 2022 un contract cu Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța pentru livrarea si instalarea a zece stații de încărcare a mașinilor electrice. Valoarea contractul a fost de 270.000 de lei.

De asemenea, contracte asemănătoare a încheiat anul acesta și în 2021 cu Primăriile Timișoara, Brăila, Târgu Jiu, Satu Mare și Călărași.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.