Florin Salam
Florin Salam
Florin Salam ar putea ajunge din nou în fața polițiștilor după ce, luna trecută, o femeie din Capitală l-a acuzat de agresiune. De această este vorba despre o plângere penală pentru înșelăciune depusă împotriva manelistului.

Un bărbat din Dâmboviţa spune s-ar fi înţeles cu manelistul ca acesta să îi cânte la nuntă. Pentru asta i-ar fi plătit, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro.

Conform celui care a depus plângerea, totul ar fi decurs conform planului până pe 21 august, ziua evenimentului. Atunci manelistul Florin Salam ar fi spus că întârzie, ca într-un final să își închidă telefonul și să nu mai meargă.

Păgubitul a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Conform procedurii, polițiștii îl pot aduce cu mandat la secția de poliție.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

”I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore.

Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele”, povestește victima.

”Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea…”, a spus bîrbatul la Antena 3 CNN.

Artistul a făcut chiar şi un clip de promovare împreună cu bărbatul de la care a primit bani.

Citește și:

„Fiți mai buni, mă, nu mai faceți măgării!”: Florin Salam neagă că ar fi bătut o damă de companie într-un hotel

Necazurile se țin lanț de Florin Salam: Este anchetat din nou de Poliţie. Ce acuzații i se aduc manelistului

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.