Viteză
Viteză
Ieri 5 februarie 2024, în jurul orei 10.05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Siguranță Rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.J. 391, în comuna Albești, aparatul radar înregistrând viteza de 103 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

S-a procedat la legitimarea și identificarea persoanei aflate la volan, stabilindu-se că este vorba de o femeie, de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în autoturism a fost identificat un bărbat, de 20 de ani, proprietarul vehiculului, care ar fi declarat că i-ar fi încredințat autoturismul persoanei în cauză, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Citește și:

O șoferiță posibil DROGATĂ a fost implicată într-o tamponare pe Bulevardul Aurel Vlaicu

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.