Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat, prin intermediul unei postări pe Facebook, înființarea unei secții de tenis în cadrul Clubului Sportiv Năvodari. Decizia a venit în urma discuțiilor avute cu părinții, iar antrenorul care se va ocupa de lotul de copii este Sergiu Valentin Ciobanu.

Din discuțiile cu dvs, dragi părinți, am înțeles că vă doriți foarte tare să vă puteți da copiii la tenis în Năvodari, un sport minunat, dar și foarte scump în general. Așa că am decis înființarea în cadrul Clubului Sportiv Năvodari a unei secții de tenis, ce va fi coordonată de dl profesor antrenor Sergiu Valentin Ciobanu”, a declarat Florin Chelarul.

De asemenea, primarul a mai menționat că a fost deja programată o primă selecție, pe data 14 iunie, atunci când sunt așteptați copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani, fete și băieți: „O primă selecție pentru alcătuirea unei grupe de tenis este programată marți, 14 iunie, de la ora 15 în Sala Sporturilor din Năvodari. Se pot prezenta copii între 7 și 12 ani, fete și băieți, în echipament sportiv, fără rachete și mingi, acestea urmând să fie puse la dispoziție de club”, a explicat primarul Florin Chelaru.

Secție de tenis la Clubul Sportiv Năvodari

Foto: Facebook/Florin Chelaru

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Andreea Soare, tenismena Clubului Sportiv Medgidia, s-a calificat în semifinala unui turneu internațional desfășurat la Londra

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar