Comuna Cumpăna
Comuna Cumpăna
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, SC Atlas Residence SRL a depus recent un memoriu general care viza elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru stabilirea reglementărilor urbanistice și lotizare pentru construirea unei locuințe. PUZ-ul viza cinci parcele de teren de pe raza comunei Cumpăna – A382/39+A382/37/4, A382/37/5, A382/39/1, A382/39/4+A382/37 și lot 1+A382/38. Zona este situată în sud-vestul localității, pe strada Strajei, care face legătura dintre Cumpăna și satul Straja.

Suprafața totală a terenul deținut de SC Atlas Residence SRL este de 67.100 mp, se află în intravilanul comunei Cumpăna și are în prezent categoria de folosință „arabil”.

Zona studiată prin PUZ are o suprafață de 88.300 mp. Vecini loturilor sunt: nord – DE 387, S – strada strajei, E și V – proprietăți particulare cu loturi de case.

Pe acest teren se vor construi locuințe unifamiliale cu un regim de înălțime P+1, iar pe o parte dintre loturi construcții cu activități mixte.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit datelor înscrise în memoriul de prezentare, pe terenul studiat vor fi construire 137 de case.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 5 februarie 2023, societatea a fost înființată în 2021, are sediul într-un apartament din Mamaia, situat pe Bulevardul Mamaia, nr. 495 Bl. C1 Et. P Ap. 4, și are ca obiect de activitate „Dezvoltare (promovare) imobiliară”, iar în 2021 nu a raportat cifră de afaceri.

Acționarii societății sunt Borta Bogdan Ștefan (75%), Bardan Cosmin Constantin (15%) și Murărețu Daniel (10%), iar administratorii Borta și Murărețu.

Prin acționarii săi, firma este conectată cu alte două societăți Legendary SRL din Iași și Zuri Residence SRL.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Cartier de locuințe nou la Cumpăna pe strada Zootehniei. În ce stadiu este proiectul

După îndelungi eforturi ale Primăriei Cumpăna, execuția nodului rutier Cumpăna A4 – DN 39E, scos la LICITAȚIE

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.