Concert caritabil la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“. Se strâng fonduri pentru finalizarea secției de terapie intensivă nou-născuți din cadrul SCJU Constanța

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța are loc sâmbâtă, 8 decembrie, de la ora 18.00, spectacolul caritabil „Bal mascat“, de Giuseppe Verdi.

Prețul unui bilet este de 100 lei, banii strânși din vânzarea tichetelor fiind donați integral către Asociația „Dăruieste Aripi“, în proiectul de reconstrucție a secției de terapie intensivă nou-născuți din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

În rolurile principale vor evolua: Răzvan Săraru (Ricardo), Geani Brad din Cluj (Renato), Akiko Hayakawa din Japonia (Amelia), Georgeta Grigore din București (Ulrica), Silvia Simionescu – debut (Oscar). Din distribuție mai fac parte: Laurențiu Severin (Samuel), Constantin Acsinte (Tom), Cristian Caragea (Silvano) și Andrei Băican (judecătorul și servitorul).

Conducerea spectacolului va fi asigurată de dirijorul japonez Koichi Inoue.

„Invitațiile“  pentru „Bal mascat“ se găsesc la Centrul Focus din policlinica Spitalului Județean Constanța, însă cei interesați o pot contacta Ana Maria Toma, la numărul 0745.864.034.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.