Miros
În cursul zilei de ieri, la Garda de Mediu Constanța au fost transmise câteva reclamații legate de un miros deranjant pe care locuitorii Cartierului Poarta 6 l-ar simți în atmosferă. O echipă de comisari din cadrul instituției s-a deplasat seara trecută în mai multe zone din cartier, fără însă a detecta sursa. Verificările continuă și astăzi. 

Comisarul șef al instituției, Steluța Popescu, ne-a declarat că echipele trimise pe teren au mers încă de seara trecută în mai multe zone ale cartierului pentru a identifica o posibilă sursă a mirosului reclamat de cetățeni, fără însă vreun rezultat:

„Se reclama un miros înțepător, asemănător sulfului spuneau cetățenii. Am verificat și seara trecută, până la ora 22.00 și nu s-a identificat o sursă, deși s-a mers și pe o arie lărgită. Sesizările erau de la locuitorii de pe strada Brizei și de pe alte străzi din zonă. Comisarii au mers și în Port, au luat buletinul informativ pentru a vedea ce nave operează în Port, dar și la operatorii care operează și depozitează diverse produse care ar crea un potențial miros, asemănător cu cel reclamat. Verificările continuă și astăzi pentru a depista sursa”

Și în urmă cu aproximativ două săptămâni au mai fost reclamații legate de miros de produs petrolier, însă, în urma verificărilor, nu s-a înregistrat nicio valoare care să îngrijoreze autoritățile.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța se află la acest moment, din nou, în Portul Constanța pentru continuarea verificărilor în vederea găsirii unei posibile surse a mirosului.

Vom reveni.

Foto: Ilustrativ

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.