Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Sărbătorile Pascale din acest an au fost umbrite de o veste teribilă primită de o familie din Constanța. Mario, comoara cea mai de preţ a familiei, a fost diagnosticat cu o boală cumplită, iar lupta părinţilor pentru a-şi salva fiul a devenit crâncenă.

Toţi cei care vor să-i ajute să-şi aducă fiul acasă sănătos, o pot face donând în contul deschis pe numele mamei, Georgeta Gabriela Pîrvuţ. Să nu uităm că oamenii pot face minuni atunci când se mobilizează, iar această familie are nevoie de o minune.

“Dragi prieteni, incep prin a va spune ca sunt o mama disperata deoarece, din data de 23.04.2021, unicul meu baietel pe nume Mario, in varsta de 7 ani si o luna, a fost diagnosticat cu o cumplita boala (Tumora pe trunchiul cerebral). In momentul de fata suntem internati la Institutul Oncologic Bucuresti (Sectia Pediatrie), unde a facut prima cura de citostatice (cura care a tinut 3 zile; sunt schimbari negative in starea lui de sanatate). Va implor din suflet sa ma ajutati sa ma intorc intr-o buna zi cu baietelul sanatos acasa (Constanta).

Am nevoie de orice ajutor financiar din partea voastra pentru a pleca cu Mario cat mai urgent in strainatate unde costurile ma depasesc. Va implor din sufletul disperat si neputincios de mama, doar cu ajutorul vostru, unicul meu copil, poate avea mult mai multe sanse la viata!!! Nr. de telefon: 0720151965: 0725450199.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cont Iban: RO11INGB0000999907294531 (Georgeta Gabriela Pirvut)

Vă rog din suflet distribuiti in cat mai multe grupuri.

Credinta in D-zeu in Fecioara Maria si ajutorul din partea oamenilor simpli, ma va ajuta sa-mi salvez copilul!!!”, se arată în apelul familiei pe Facebook.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar