Cora și noul ei stăpân
Cora și noul ei stăpân
Încă o adopție cu final fericit ! Cora, o cățelușă de doar o lună, și-a găsit căminul potrivit și un tânăr stăpân iubitor.

Această poveste caldă reprezintă un alt pas în misiunea noastră de a oferi cățeilor de rasă comună din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța șansa de a trăi în familii iubitoare.

Cățelușa Cora
Cățelușa Cora

„Apreciem susținerea constantă a comunității constănțene de a găsi căsuțe pentru aceste suflete, iar fiecare adopție este o victorie pentru noi, consolidând angajamentul nostru de a face o diferență în viața acestor animale vulnerabile.

Vă invităm să vă alăturați campaniei „Adoptă un cățel!”, încurajând iubitorii de animale să adopte cu responsabilitate și să ofere cățeilor șansa la o viață mai bună. Promitem să continuăm eforturile noastre pentru a asigura fiecărui animal o șansă la fericire și iubire într-un cămin permanent.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Toți cățeii disponibili pentru adopție gratuită sunt complet pregătiți: deparazitați, înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform programului de vârstă și însoțiți de carnet de sănătate. Adoptare se face doar după consultarea medicului veterinar și cu încheierea unui contract de adopție.

Vă așteptăm cu bucurie la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța, situat pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 (fosta Vârful cu Dor nr. 5), în zilele și orele de program:

– Luni, Marți, Miercuri, Vineri: 10:00-14:00

– Joi: 09:30-17:30

Mulțumim și felicitări noului stăpân și micuței Cora pentru începutul unei frumoase călătorii împreună!

Pentru mai multe detalii despre adopție, vă rugăm să contactați personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

Numai împreună putem face un pas important către normalitate”, au transmis reprezentanții Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.