Vineri a fost prima zi în care, în localitățile cu o incidență mai mare de 4 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori s-au aplicat restricții de circulație începând cu ora 20.00, iar magazinele au fost închise de la ora 18.00. O decizie a guvernanților care creează haos și aglomerație care cel mai probabil nu va aduce scăderea numărului de cazuri de COVID-19 dorită de autorități.

Fostul primar al Sectorului 1 din Capitală, Dan Tudorache, a semnalat ieri, într-o postare pe Facebook, că atunci când magazinele s-au închis de la 18.00, aglomerația de la cumpărături s-a mutat apoi la benzinării.

„Prima zi de weekend cu restricții în București. Măsurile anti-pandemie luate de pricepuții noștri guvernanți vor avea exact efect de bumerang. Magazinele au fost aglomerate până la ora 18.00, decretată de habarniștii care ne conduc ca ora închiderii. Bonus, în multe locuri nu mergeau nici cardurile, așa că mulți oameni s-au expus și degeaba la risc. După ora 18.00, evident aglomerația s-a mutat în benzinării, unde cozile formate le-au concurat pe cele de la supermarketuri.

Cine ia coronavirusul azi, de la cumpărături, este rugat să meargă să le mulțumească personal inteligenților de la Palatul Victoria și să îi pupe. La propriu”, a scris Dan Tudorache pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Câte cazuri de COVID-19 s-au înregistrat în fiecare localitate din județul Constanța, în ultimele 14 zile

Cozi imense de ambulanțe în fața spitalelor care tratează pacienții cu COVID-19. Ministrul Sănătății: “Nu, nu sunt parcări”

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!