O nouă săptămână plină cu provocări pentru sportivii CSM Constanța: aceștia luptă pentru trofee și medalii în competițiile naționale, la rugby, atletism, lupte și în competiții paralimpice.
Iată programul complet al competițiilor:
Baschet juniori
Baschetbaliștii U17 CSM Constanța evoluează la Turneul 4 din Faza a II-a a Campionatului Național, în perioada 19-21 Mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Băieții noștri vor juca Vineri, 19 Mai, de la ora 15.00, cu CN Aurel Vlaicu 1 București, Sâmbătă, 20 Mai, de la ora 13.00, cu ACS U-BT Cluj-Napoca și Duminică, 21 Mai, de la ora 14.00, cu CSȘ Brașovia Brașov.
Handbal juniori
Juniorii 2 CSM Constanța vor încheia sezonul cu un meci pe teren propriu. Handbaliștii antrenați de Ionuț Pușcașu joacă în etapa a 6-a și ultima din Grupa Valoare 2 cu liderul CSM București. Luni, 22 Mai, de la ora 14.30, la Sala Sporturilor „Simona Amânar”.
Rugby juniori
Rugbiștii U20 CSM Constanța joacă Finala Campionatului Național. Neînvinși în acest sezon, băieții antrenați de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir vor lupta pentru medaliile de aur cu CNAV Dinamo București, echipă pe care au învins-o anul acesta, la Mangalia, în returul sezonului regulat, cu 57-8! În tur, la București, a fost 22-22. Finala pentru titlul național U20 se dispute Sâmbătă, 20 Mai, de la ora 15.00, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București.
Atletism
Atleții CSM Constanța iau startul, în weekend, la prima etapă a Campionatului Național de Seniori și Tineret, care marchează debutul sezonului în aer liber la această categorie de vârstă. Clubul nostru va fi reprezentat de Dragoș Silvestru și Alexandru Toader la 110mg, Andrei Sterea la 400m, Ioana Colibășanu la triplusalt și lungime și Marian Valentin Tănase la 100m și 200m. Competiția va avea loc în 20 și 21 Mai, pe stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București.
Paralimpic
Sportivii paralimpici CSM Constanța participă la Cupa Fit Feel Para la Tenis de Masă, destinată sportivilor cu dizabilități. Medaliați cu argint la Campionatul Național de anul trecut, Luminița Smău și Erchin Ali vor lupta pentru medalii la competiția organizată, în perioada 19-21 Mai, la Odorheiu Secuiesc.
Lupte
Sportivii secției de lupte CSM Constanța au parte de un sfârșit de săptămână încărcat: Cupa României și Finala Campionatului Național U20 pe echipe la lupte libere, lupte feminine și lupte greco-romane se desfășoară, în perioada 18-21 Mai, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța! Clubul nostru va fi reprezentat de Georgiana Antuca, Alexandra Voiculescu, Nicoleta Băjan, Patricia Iurașcu, Denisa Negoiță, Ștefania Voicu, Nicoleta Tăbîrcă, Maria Pânțaru, Tania Adan, Amalia Ratunzeanu, Floretina Biru și Lucia Giurgică – la feminin, Cristian Iancu, Onur Pârvu, Andrei Buruiană, Vlad Varzari – la masculin. Antrenori sunt Cornelius Trucmel, Alina Ivan, Gheorghe Grigore și Georgios Papazou.
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.