Meteorologii ANM au emis o prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni, în intervalul 18 – 31 octombrie, valabilă în Dobrogea.

În primele trei zile ale intervalului (18 – 21 octombrie), valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, respectiv maxime la nivelul regiunii de 15 – 16 grade și minime în general de 7 – 8 grade.

Vremea va deveni caldă în perioada 21 – 23 octombrie, când sunt estimate maxime de 18 – 20 de grade și minime de 8 – 11 grade.

Ulterior se va răci accentuat, astfel în zilele de 24, 25 și 26 octombrie media temperaturilor maxime va fi de numai 12 13 grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 6 grade.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La finalul lunii octombrie nu vor fi variații semnificative ale temperaturii, totuși tendința va fi de încălzire ușoară până la o medie regională a maximelor de 15 – 16 grade și de 7 -8 grade pentru minimele nocturne.

Probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicată în perioada 23 – 25 octombrie, iar în restul intervalului, doar izolat și trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniță.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar