Cumpăna Village by the Sea
Cumpăna Village by the Sea
Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou complex rezidenţial din judeţul Constanţa, îşi deschide porţile. Cu prilejul finalizării vilei model, miercuri, 21 iulie, la ora 18.00, cei interesați sunt așteptați la vizitarea proiectului și a primei case SHOWROOM finalizate, pentru a vedea conceptul de tip gated community. 

Alege să locuieşti într-un loc preferat, înconjurat de verdeaţă, prieteni şi în deplină siguranţă pentru familia ta. Cu un concept aparte, ce pune pe primul loc siguranţa, confortul şi avantajele de a trăi la doar câteva minute de agitaţia oraşului, proiectul Cumpăna Village by the Sea se adresează familiilor. Complexul este de tip gated community şi cuprinde 20 de străzi, cu un total de 214 vile.

Pe fiecare stradă sunt 10 – 12 case individuale şi duplexuri, construite ca un domeniu închis, creând o unitate multifamilială.

Fiind un proiect cu mai multe unităţi, executarea se face în etape, între 30- 60 de unităţi fiecare. În curând, va fi inalizată faza întâi care conţine 32 de unităţi, 20 vile individuale şi 12 duplexuri. Primele locuinţe deja vândute vor fi date în folosinţă în toamna acestui an.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Realizat într-o regiune în plină expansiune şi într-o continuă dezvoltare, comuna Cumpăna, complexul Cumpăna Village by the Sea este situat în una dintre cele mai liniştite zone ale localităţii pe strada Strajei nr. 54.

Proiectul pune accent pe calitatea şi siguranţa vieţii în interiorul comunităţii, cu perimetru îngrădit, sistem de securitate, monitorizare video, numeroase spaţii verzi şi dotări de ultimă generaţie. În interiorul complexului, va fi amenajat un centru comercial dedicat proiectului, iar pentru copii vor exista locuri de joacă.

Administrarea proiectului este realizată de Real Sol Services SRL, o companie cu o experienţă de peste 20 de ani în piaţa imobiliară din România. Shimon Galon, preşedintele companiei Real Sol Services, menţionează că din această colaborare între un dezvoltator cu experienţă internaţională şi Primăria Cumpăna va fi realizat un proiect rezidenţial unic la nivelul judeţului Constanţa, în care confortul şi siguranţa locuitorilor sunt principalele obiective.

Cu ocazia evenimentului, persoanele care vor contracta o casă în următoarea perioadă vor beneficia de un VOUCHER CADOU LA MOBEXPERT pentru amenajarea locuinţei.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar