Dacian Cioloș
Dacian Cioloș
Europarlamentarul USR Dacian Cioloş va anunţa un nou proiect politic săptămâna viitoare. Potrivit news.ro, acesta va fi urmat de maximum 10 parlamentari USR şi de patru eurodeputaţi. 

Printre parlamentarii  care îl vor urma cu siguranţă pe Dacian Cioloş se numără Andrei Lupu, care a şi anunţat public că ia în calcul plecarea din USR, Lorant Sas, Alin Prunean şi Cosmin Poteraş. Anca Dragu, promovată de Dacian Cioloş în funcţia de preşedinte al Senatului, e indecisă, a mai relatat sursa citată.

Alături de Dacian Cioloş ar mai urma să plece şi europarlamentarii: Dragoş Tudorache, Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru şi Alin Mituţă, susţin sursele citate.

”Vor fi între cinci şi 10 parlamentari care vor pleca alături de Dacian Cioloş în noua formaţiune. Sunt puţini, având în vedere că pe listele USR au obţinut mandate peste 20 de senatori şi deputaţi care provin din vechiul PLUS. Pe hârtie, dacă era urmat de toţi oamenii pe care i-a băgat în Parlament, Cioloş ar fi avut grupuri separate şi la Senat, şi la Camera Deputaţilor”, susţin surse apropiate fostului premier.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Dacian Cioloș: „Stelian Ion poate oferi o șansă istorică acestui oraș furat și împărțit la bucată de politicienii vechilor partide”

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar