Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă
Senatoarea Diana Șoșoacă acuză politicienii români după ce România a fost respinsă în procesul care ar fi trebuit să îi asigure aderarea la Schengen de la 1 ianuarie 2023 și susține că atitudinea umilă a generat acest eșec.

„Am luat atitudine împotriva incapacității reprezentanților noștri de a negocia, de a purta discuții în calitate de reprezentanții români ai unei țări suverane. Toată atitudinea noastră, a acestor reprezentanți, a fost de umilință, de a te duce în genunchi și a cerși un drept. Schengenul nu e altceva decât un drept al națiunilor europene, care noua și vecinilor noștri bulgari ne este refuzat nonstop.

Vă rog să observați atitudinea politicienilor români, a partidelor care conduc astăzi România și se află în Parlamentul României care, cu multe luni înainte, au cedat Austriei, Olandei tot felul de facilități prin votarea Legii Offshore, Legii Justiției. O încercare total ineficientă de schimbare a Constituției prin drepturi mai multe pentru străini decât pentru noi”, a precizat Diana Șoșoacă, la Realitatea PLUS potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: https://ziarulamprenta.ro/politic/presedintele-austriei-critica-guvernul-pentru-blocarea-aderarii-romaniei-la-spatiul-schengen/178808/

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.