Titularizare
Titularizare
Astăzi, 19 iulie, au fost afișate rezultatele examenului de titularizare 2022. În județul Constanța au fost evaluate 800 de lucării, iar dintre acestea 353 au primit note mai mari de 7.00, iar 297 note mai mare de 5.00, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Astfel, 44.13% din note peste 7.00 au fost obținute la nivel județean de candidații ale căror lucrări au fost evaluate în cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar (titularizare) din județul Constanța

S-au înregistrat cinci note de 10, dintre care patru sunt obținute la disciplina Limba și literatura română, pedagodia preșcolară și metodică desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii, iar una la Arte vizuale (educație plastică/educație vizuală/educație artistică).

Contestațiile se pot depune la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța sau prin mijloace electronice în data de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21.00, respectiv în data de 20 iulie, până la ora 12.00, urmând ca rezultatele finale se afișează la Inspectoratului Școlar Județean Constanța și pe site-ul dedicat în data de 27 iulie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pentru a obține statutul de titular, un candidat trebuie să obțină minimum nota 7.00 atât la proba scrisă, cât și la inspecția specială la clasă/proba practică și să fie repartizat pe un post didactic vacant publicat pentru angajarea pe perioadă nedeterminată.

Nota la proba scrisă are o pondere de 75% din media de repartizare, iar nota la inspecția specială la clasă sau la proba practică are o pondere de 25% din media de repartizare.

La nivelul județului Constanța sunt vacante 228 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată (163 – mediul urban și 65 – mediul rural).

De asemenea, există și 1692 de coduri ce reprezintă posibilități de constituire a unor posturi/catedre vacante în una sau mai multe unități de învățământ, pentru angajare pe perioadă determinată (917 în mediul urban și 775 în mediul rural), la care se adaugă 360 posturi/ catedre rezervate, pentru angajare pe o perioadă determinată (267 în mediul urban și 93 în mediul rural).

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Peste o mie de candidați din județul Constanța participă la concursul titularizare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.