Fraudă online - ilustrativ
Fraudă online - ilustrativ
La aproape trei săptămâni distanță de la frauda online efectuată asupra contului societății SC Arimex Comexim 2000 SRL care se ocupă de pregătirea hranei pacienților din Spitalul Județean Constanța, o parte din banii furați din contul Garanti Bank BBVA au fost returnați în această dimineață chiar de cel în contul căruia au ajuns banii: Dmitrii Stratulat.

Managerul societății ne-a declarat că un reprezentant al băncii l-a contactat în această dimineață și i-a transmis că suma de 201.232,60 lei a fost virată în contul firmei, fără a i se aduce și alte detalii cu privire la această situație.

Aceasta este doar o parte din suma furată din contul SC Arimex Comexim 2000 SRL în data de 31 octombrie. La acea dată, societatea a rămas fără 251.142 lei.

Momentan se cunosc alte detalii legate de restul sumei furate.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Banii furați din contul Garanti Bank BBVA aparținând societății SC Arimex Comexim 2000 SRL erau împrumutați de la aceeași bancă, în baza contractului de creditare nr. 26103 din data de 12.01.2015.

Citește și:

Riscă FALIMENTUL: Rămasă fără 50.000 de euro din cont, în urma unei FRAUDE ONLINE, firma care pregătește hrana pacienților din Spitalului Județean Constanța trage un semnal de alarmă!

 

FRAUDĂ ONLINE: Societatea Arimex Comexim 2000 SRL, victima unui site de phishing. A rămas fără 50.000 de euro, bani împrumutați

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.