Poliția de frontieră
Poliția de frontieră
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, doi cetățeni afgani, care au trecut ilegal frontiera în România, din țara vecină.

În data de 17 noiembrie 2022, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă, cu ajutorul mijloacelor tehnice de supraveghere, au identificat în apropierea punctului de trecere, în dreptul căii ferate, două persoane care nu își justificau prezența în zona respectivă.

În urma interceptării persoanelor menționate anterior, oamenii legii au constatat că acestea nu vorbesc limba română și nu au acte de identitate asupra lor.

Cele două persoane au precizat, verbal, că sunt cetățeni afgani și au intrat ilegal în România, din Bulgaria, cu scopul de a ajunge în țări din vestul Europei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Cei doi cetățeni afgani urmează să fie preluați de autoritățile de frontieră bulgare, prin Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, în baza Acordului de readmisie, între România și Republica Bulgaria.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

46 de cetățeni străini, descoperiți ASCUNȘI, la Punctele de trecere a frontierei Vărșand și Nădlac II

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.