Cetățeni străini depistați de polițiștii de frontieră
Cetățeni străini depistați de polițiștii de frontieră
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au depistat , în zona localității Carvăn, doi cetăţeni străini care se deplasau pe jos dinspre Bulgaria.

În data de 12 ianuarie 2023, în jurul orei 06:00, polițiștii de frontieră au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale în zona de competență.

Folosind tehnica de supraveghere din dotare, aceștia au observat în apropierea localității Carvăn, în dreptul fâșiei de protecție a frontierei de stat, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Bulgaria către interior.

Un echipaj al poliției de frontieră a procedat pentru somarea și interceptarea acestora, stabilind că sunt cetățeni străini și nu vorbesc limba română.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„În cadrul cercetărilor a rezultat că cei în cauză sunt cetățeni libanezi, în vârstă de 22 și 28 ani, care au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria”, se arată în comunicatul transmis de Garda de Coastă.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, iar cei doi vor fi preluați de autoritățile de frontieră bulgare, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria.

Citește și:

Șase cetățeni străini intrați ILEGAL în România, depistați de polițiștii de frontieră din Ostrov

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.