Viteză pe DN22A
Viteză pe DN22A
Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat în trafic, pe DN22A, un autoturism care circula cu viteza de 172 km/h, pe un sector de drum cu limită maximă de viteză de 90 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Tulcea.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

De asemenea, același sector de drum, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un autoturism care circula cu viteza de 163 km/h.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul București.

Și în acest caz a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Foto: IPJ Tulcea

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.